Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ser Patrik a Titokzatos

                                               2015.10.18.VASÁRNAP

 

Sziasztok!Én Patrik vagyok az egyik dalban már megemlített "tag". Legtöbbször én adom az ötleteket egy-egy dal,vagy vers írásakor.Ebben a menüpontban (Ha ez egyáltalán az) az én mindennapjaimról és még sok másról fogtok majd olvasni.Egyenlőre rólam ennyit,sziasztok:)

 

Sziasztok,újra itt vagyok,azért csak most, mert most gépezek :D Na de akkor térjünk is a lényegre:Ezt a kis "menüpontot" azért kaptam,hogy engem is jobban megismerjetek.Egyenlőre nagyon még nem  tudok  mit írni...Van egy nagyon jó játék, ( Bár tudom,hogy hirtelen nem kapcsolódik ide..)amit így találtok meg: www.Transformice.hu Ez az én kedvencem is,és ott Patyeszka néven meg is találhattok.Mára már csak ennyit,szóval Sziasztok :D

 

    2015.10.30.PÉNTEK

Hello! Ma is itt vagyok,mert ma jöttünk a Klauért.Az oldal amit reklámoz az a barátaimé és az enyém.Megyek én is,sziasztok!

                                               2015.11.01.VASÁRNAP

Sziasztok!Nem tudok mit írni nem történt semmi,viszont tegnap igen: Halloweeni buli volt a haverokkal,nagyon jó volt.Erről a napról részletesebben a "Napjainkban...:)" menüpont alatt találhattok leírást.Megyek is ,szép napot!

                                            2015.12.26.SZOMBAT

 

Sziasztok!Ma már Klau a Mamájánál van,többet fog írni nektek,én pedig továbbra is csak néha fogok "Életjelet adni" Magamról.Ui.:Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok,és Boldog Új Évet Mindenkinek!!!(MKKÜKéBÚÉM!!!) :)

                                        

                                        2015.12.31.CSÜTÖRTÖK

Sziasztok!Mindenkinek Boldog új évet kívánok!!!(MBÚÉK :D)

                                          2016.04.24.VASÁRNAP

Sziasztok!Megint itt vagyok,igaz már rég írtam akármit is. :D

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.